Historiek

1993

Hoe het begon

Met de oprichting van het eerste filiaal in Destelbergen trekken Martin en Linda al meteen de kaart van beleving. De unieke interieurhoeken die de materialen in realiteit tonen, blijken een schot in de roos. Ook de eigen invoer van natuursteen leidt mee naar de weg tot succes.

1995

TWEEDE FILIAAL

VM-tegels opent een tweede filiaal in Oostkamp. Bouwers en verbouwers weten de weg naar deze nieuwe showroom, die ideaal gelegen is bij de op- en afrit van de E40, al snel te vinden.

1996

oostkamp breidt uit

Het filiaal in Destelbergen wordt ingeruild voor een nieuwe showroom in Oostkamp die nog meer gelegenheid biedt op vlak van klantvriendelijkheid met nog meer showmogelijkheden en een overdekte tegeltuin voor buitenbetegeling.

2000

nieuwe opslagruimte

Een nieuw stockmagazijn van 2500 m² in Industriezone Kampveld blijkt een grote stap vooruit bij de optimalisatie van het voorraadbeheer.

2004

OSCAR BESTE BEURSDEELNAME

VM-tegels gelooft in vooruitgang. Nieuwe trends plaatsen het VM-team graag in de kijker – ook en vooral tijdens beursdeelnames. Deze investering in innovatie wordt beloond tijdens de BIS-beurs in Gent.

2011

herbronnen in italië

Het ganse verkoopsteam trekt naar Modena in Italië – het mekka van tegeldesign – om optimaal voeling te krijgen met de nieuwste producten en trends.

2013

20 jaar vm tegels

Méér dan ooit ligt onze focus op het creëren van een warme en gezellige thuis voor elke klant. Elke dag opnieuw daagt het VM-team zichzelf uit om nog beter, nog sterker, nog innovatiever te zijn. Het einde is nog niet in zicht. In 2013 kregen we ook een volledig nieuwe huisstijl.

2014

Nieuwe website, een nog grotere opslagplaats en een nieuwe lid in ons team!

We gaan van start met een nieuwe website en breiden ons magazijn met 1000m² uit.
Ook mogen we vanaf september een nieuwe kracht toevoegen die zich voornamelijk zal bezighouden met boekhouding.

2015

we blijven innoverend bezig

Bij de start van 2015 vliegen we er direct in met een grootse soldenactie en 2 stockverkopen + de verwelkoming van een nieuw lid in ons magazijn.
We sluiten het jaar af met de grootste groei in jaren!

2016

De grootste groeier uit de regio

Het jaar waarin onze stockverkoop in Deinze een vaste waarde werd en onze toonzaal een upgrade kreeg.
Opnieuw sluiten we een jaar positief af met een groei van 10% en dit voor het 20e jaar op rij!

2018

Focus naar verhuis

We sluiten 2018 positief af en verleggen onze focus naar de nieuwe toonzaal.
Ook is 2018 een jaar waarin we vele horecazaken konden leveren en veel nieuwe projecten tot een goed einde konden brengen!

2019

Verhuis van locatie

Op 20 februari konden wij ons droomproject openen in Oostkamp. In een toonzaal van meer dan 3000m² kunnen wij al het mooie wat tegels te bieden hebben op een ongeziene manier aantonen.